Tuotteet

Sivuille on listattuna kaikki yleisimmät tuotteet sekä tuoteryhmät joita meiltä löydät. Kannattaa tuotteiden lisäksi kurkata läpi myös kaikki palvelumme niin saat hyvän kokonaiskuvan siitä mitä kaikkea voimme sinulle tehdä ja tarjota.

Panelit

Löydät tuotevalikoimastamme paljon erilaisia paneleita lähes jokaiseen mahdolliseen käyttötarkoitukseen. Panelia löytyy suoraan hyllystä monessa pituudessa, leveydessä, paksuudessa sekä lukuisista eri materiaaleista valmistettuina.

Laudat

Myös lautaa löytyy varastostamme aivan laidasta laitaan. Voit valita pituuden, paksuuden sekä tietenkin mistä materiaalista lauta on valmistettu.

Teemme myös määrämittaista lautaa mikäli tiedät jo etukäteen tarvitsemasi mitan. Voimme esimerkiksi valmistella tulevan terassin laudat niin, että sinulle jää vain paikoilleen asettelu sekä kiinnitys ja mahdollinen maalaaminen.

Lankut

Lankkua löytyy myös varaston uumenista lähes loputtomasti ja mikäli juuri tarvitsemaasi mallia ei löydy niin teemme sellaisen.

Erikoispuut

Varastostamme löytyy myös paljon erilaisia erikoisempia ja harvinaisempia puita. Valikoima vaihtelee aina hieman tilanteen ja saatavuuden mukaan ja kannattaakin olla yhteydessä ja kysyä mitä milläkin hetkellä löytyy.

Polttopuut

Myös polttopuuta löytyy monesta eri puusta valmistettuna. Polttopuuta voit tilata pieninä pusseina, isoina säkkeinä tai parhaimmillaan vaikka suoraan kuorma-auton lavallisen suoraan mökillesi.

Toimitamme siis niin pieneen kuin isoonkin tarpeeseen polttopuut suoraan haluamaasi kohteeseen.

Kysyttävää

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää tuotteisiimme liittyen niin ole yhteydessä. Autamme, neuvomme ja opastamme kaikissa kysymyksissä erittäin mielellämme.