Yhteystiedot

Löydät kätevästi yhdeltä sivulta listattuna kaikki yritykseemme sekä toimintaamme liittyvät yhteystiedot. Sivulla on listattuna niin toimiston kuin myymälän osoitteet, puhelinnumerot, sähköpostit sekä aukioloajat.

Löydät sivulta myös tiedot mahdollisista avoimista työpaikoista sekä nyt myös sosiaalisen median tilien linkit. Käy napauttamassa sosiaalisen median tilit seurantaan niin saat olla lähellä meidän arkeamme.

Toimisto

Osoite:

Pilkekuja 1 04230 Suomenselkä

Puhelin:

09 – 123456 / 045 – 123456

Sähköposti:

Suomenselänpuupilke@Suomenselänpuupilke.com

Aukioloajat:

Ma-Pe 08:00-16:00
La 10:00-14:00
Su: Suljettu

Myymälä

Osoite:

Pilkekuja 2 04230 Suomenselkä

Puhelin:

09 – 123456 / 045 – 123456

Sähköposti:

Myynti@Suomenselänpuupilke.com

Aukioloajat:

Ma-Pe 08:00-16:00
La 10:00-14:00
Su: 10:00-14:00

Työpaikat

Sivulle lisätään kaikki mahdolliset avoimet työpaikat sekä kausityöntekijöiden tarpeet. Vaikka sivulla ei juuri nyt ole avoimia paikkoja niin voit silti aina lähettää avoimen työhakemuksen. Palkkaamme aina tilanteen ja mahdollisuuksien mukaan myös kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Voit myös tiputtaa oman avoimen hakemuksen sekä CV:n toimistollemme sen aukioloaikoina.

Kannattaa myös seurata sosiaalista mediaa, sillä siellä ilmoitamme myös mahdollisista avoimista paikoista.

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on tätä päivää ja sen takia löydät myös meidät sieltä. Päivittelemme tilejä säännöllisen epäsäännöllisesti ja kerromme siellä paljon päivittäisestä toiminnastamme.

Tileillä jaetaan myös tietoa alaan liittyen sekä kerromme tietenkin myös mahdollisista tarjouksista. Kannattaa siis ehdottomasti seurata meitä palveluissa joita itse käytät.

Facebook.com/Suomenselänpuupilke
Instagram.com/Suomenselänpuupilke
Twitter.com/Suomenselänpuupilke
Pinterest.com/Suomenselänpuupilke
Linkedin.com/Suomenselänpuupilk

WhatsApp: 045 – 123456

Kysyttävää

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää toimintaamme tai tuotteisiimme liittyen niin ota yhteyttä. Autamme ja neuvomme kaikissa mahdollisissa kysymyksissä aina parhaamme mukaan.

Palaute

Mikäli mielessäsi on mitään palautetta sivuihin, toimintaamme tai tuotteisiin liittyen niin älä epäröi sen jättämistä. Otamme erittäin mielellämme vastaan niin negatiivista, rakentavaa kuin positiivistakin palautetta.

Parhaat palautteet tullaan varmasti myös jakamaan sosiaalisessa mediassa, mikäli palautteen jättäjä sen sallii.