Palvelut

Sivuille on listattu kaikki yrityksemme tarjoamat eri palvelut. Mikäli sinulla tulee mitään kysyttävää yrityksen toimintaan tai palveluihin liittyen niin ole yhteydessä. Löydät kaikki yhteystiedot toiselta sivulta ja autamme kaikissa kysymyksissä erittäin mielellämme.

Pihapuiden kaato

Pihat on monesti ahtaita ja niillä on vanhoja puita, jotka täytyisi saada kaatumisriskin tai muun syyn takia pois. On erittäin vaarallista lähteä kaatamaan puuta ilman ammattitaitoa sekä oikeita työkaluja pienessä tilassa. Monesti puu täytyy ensin lyhentää, koska sille ei yksinkertaisesti ole järkevää paikkaa pihapiirissä mihin suuntaan sen saa kaadettua.

Me teemme pihapuiden kaadot vankalla ammattitaidoilla ja varman päälle. Tuomme kaikki välineet tullessa ja mikäli haluat, niin viemme myös kaikki kaadosta syntyvät roskat mennessämme.

Ole yhteydessä mikäli pihassasi on puu, josta haluat eroon niin jutellaan lisää. Voimme tulla myös paikalle katsomaan ja kerromme mielipiteemme siitä, onko pihallasi oleva puu turvallisuusriski vai voiko sen antaa vielä kasvaa rauhassa.

Kuljetukset

Meiltä löytyy kalusto oikeastaan kaiken kuljetukseen, mutta keskitymme pääasiassa puiden sekä puujätteiden kuljetukseen. Mikäli mielessäsi on kuitenkin jonkin toisen tuotteen kuljetus niin voit tietenkin aina olla yhteydessä ja kysyä mahdollisuutta.

Kuljetamme siis niin pihaltasi puujätteet pois kuin esimerkiksi tilaamasi klapit suoraan haluamaasi kohteeseen. Kuljetamme klapit ja muut puutarvikkeet myös sinne mökkimaisemiin vailla Lappiin saakka.

Noudot

Noutoihin pätee sama kuin kuljetuksiinkin.

Laudat

Teemme sinulle tarvittaessa oman metsäsi puista haluamaasi lautaa. Meiltä löytyy kaikki välineet aina puun kaadosta, kuljetukseen sekä tuotteen muuttamiseen laudaksi.

Mikä sen hienompaa kuin tehdä vaikka lautalattia sinne mökille sen oman metsän puista.

Panelit

Teemme samalla idealla myös erilaiset panelit oikeastaan kaikkiin tarkoituksiin ja kaikista puista. Miltä kuulostaisi saunapanelit, jotka on tehty niistä mökkimaiseman omista puista, mikäli hyvältä niin ole yhteydessä.

Polttopuut

Tulemme tarvittaessa myös kaatamaan metsästäsi tai pihastasi puut ja teemme niistä sinulle polttopuita. Parhaimmillaan palvelu on sitä, että kaadamme puun, siivoamme, teemme puusta polttopuita ja pinoamme ne haluamaasi paikkaan.

Näin sinulle jää ainoastaan se nautinto siitä, että voit lämmittää saunan tai vaikka polttaa pimeinä talvikuukausina takkaa.